Home Page Image


 


Hypnotherapie op wereldvlak

Robert J. Van Daele is in België al jarenlang actief in psycho- en hypnotherapie. Zijn reputatie in de aanpak van medisch moeilijk te behandelen psychosomatische stoornissen reikt ver buiten de landsgrenzen. Honderden artsen in binnen- en buitenland sturen hem patiënten door, bij wie een klassieke medische behandeling geen baat heeft.

De prestaties van Robert J. Van Daele hebben ruime weerklank gevonden in binnen- en buitenlandse media. Geïnteresseerden komen uit alle windstreken, Noord- en Zuid-Afrika, de Verenigde Staten, Canada of Zweden. Heel veel Fransen vertrouwen hun kleine of grote problemen aan hem toe en komen zelfs van de Azurenkust voor een éénmalige behandeling.

Robert J. Van Daele was al actief toen het begrip hypnotherapie nog geen naam had. Met meer dan 45 jaar bagage heeft Robert J. Van Daele een unieke techniek ontwikkeld en uitgewerkt waarbij hij o.a. in één enkele beurt leert stoppen met roken. Het resultaat is verrassend. Deze techniek combineert hypnotische suggestie met acupressuur. De behandeling duurt hooguit vijftien minuten. Precies omdat deze techniek zo uniek is, kan men hiervoor alleen bij Robert J. Van Daele terecht. Mensen die jarenlang meerdere pakjes sigaretten per dag consumeren stappen bij Robert J. Van Daele buiten met een complete afkeer van nicotine. De massa's oprechte en soms ontroerende dankbrieven zijn daar de tastbare getuigen van.

Stoppen met roken is de enige behandeling waarbij één enkele beurt volstaat om tot een efficiënt resultaat te komen. Voor alle andere stoornissen is er een langere behandeling aangewezen, in functie van de aard en ernst van de stoornis.

Maar niet alleen stoppen met roken komt voor een behandeling in aanmerking. Ook andere vormen van afhankelijkheid of verslaving, denken we maar aan alcohol en drugs, slaapproblemen, nagelbijten, bedwateren, stotteren, depressies, stress, allerhande fobieën, en nog veel meer zijn terreinen die Robert J. Van Daele met grote deskundigheid bewandelt.

Tijdens zijn vele binnen- en buitenlandse conferenties heeft Robert J. Van Daele zich een soliede reputatie kunnen aanmeten. Hij is aangesloten bij de meest prestigieuze vereniging van hypnotherapeuten ter wereld, nl. THE ASSOCIATION TO ADVANCE ETHICAL HYPNOSIS, gevestigd in Ohio, U.S.A.

Veel bekende namen uit politieke, artistieke en sportieve kringen vallen graag terug op de deskundige en speciale aanpak die Robert J. Van Daele heeft ontwikkeld.

In een recent nummer van BRITISCH MEDICAL JOUR­NAL publiceren onderzoekers uit Oxford de resultaten van 40 jaar studie bij 34.000 mannelijke Britse artsen. Daaruit valt te voorspellen dat de HELFT van alle regelmatige rokers aan hun gewoonte overlijden. Bij ziekten die door roken worden bevorderd zijn er negen vormen van kanker (long, mond, keel, strottenhoofd, slokdarm, blaas en alvleesklier) en tien types van hart- en vaatziekten. Volgens diezelfde onderzoekers is het nooit te laat om de rookgewoonte op te geven en blijft de levensverwachting van wie voor zijn vijfendertigste met roken stopt niet beduidend achter op die van leeftijdsgenoten die nooit rookten. Een bezoek aan Robert J. Van Daele, kan een belangrijke verbetering van uw levenskwaliteit inhouden...